Agent Marka Livaje otkrio: Imali smo ozbiljne ponude, ali njega to ne zanima!

GOTOVA STVAR

FOTO: HAJDUK SPLIT

Dodatni impuls šansama za titulu Hajduk je stvorio dovođenjem Nikole Kalinića, uz kojeg će Livaja moći igrati na prirodnijoj poziciji drugog napadača ili polušpice.

To će ga možda omesti u realnom lovu na 30 golova u sezoni HNL-a (za sada ima 18), granici koju je dosad probio samo Eduardo Da Silva, ali svakako će pridonijeti klupskim ambicijama.

“Naravno da svakog napadača zanimaju brojke, ali njemu je pobjeđivanje apsolutno najvažnije. On hoće pobijediti i u šahu i u kartama i u malom balunu na Jadrana, u čemu god može. Naravno, to ne ovisi uvijek samo o njemu, ali ne sumnjam da će uz Kalinića dobro funkcionirati, kvalitetnim igračima lako se adaptirati na kvalitetne igrače.

Marko je više polušpica i suradnja njih dvojice je idealna, kad on može ulaziti iz drugog plana”, rekao je za Index Vincenzo Cavaliere, kojeg smo nazvali da se prisjeti posljednjih triju prijelaznih rokova u kojima je vodio brigu o Livajinoj budućnosti.

“Jednostavno, sve se poklopilo”, rekao je Cavaliere o situaciji koja je dovela do toga da se Livaja 17. veljače 2021. nakon više od desetljeća izbivanja u najboljim igračkim godinama vrati u klub svog života.

Da je Hajduk imao ponude za Livaju potvrdio je to i predsjednik kluba Lukša Jakobušić prije nekoliko dana, ali kako kaže, sve su odbijene:

“Potpisali smo petogodišnji ugovor sa Livajom. To je značajno, jer smo imali ponudu za njega, mogli smo prodajom Livaje kupiti financijsku stabilnost kluba za godinu dana. Ali mi smo se odlučili za drugi put, jer produljenjem ugovora sa Livajom dobili smo mir.” – kazao je Jakobušić.

Naravno, novinare je odmah zanimalo i koji je to klub poslao ponudu za najboljeg igrača lige i Hrvatske nogometne reprezentacije. Iz kluba su odbili odgovoriti, ali prema posljednjim informacijama riječ je o Sevilli, klubu u kojem je trenutno teška situacija, i koji se nalazi pred zonom ispadanja u Španjolskoj.

Sigurno da se radi o velikom klubu, ali ne većem od Hajduka, da bi Marko Livaja prihvatio ponudu i napustio svoj grad, naravno mislimo na Split.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link