Apsolutna senzacija: Crvena Zvezda dogovorila dolazak napadača, on se na kraju odlučio za Dinamo

DRUGA LIGA SLOVENIJE

FOTO: PISA

Bamba Susso prava je senzacija u drugoj ligi Slovenije gdje nastupa za ND Bilje kao posuđeni nogometaš talijanskog kluba Pisa.

On je ove sezone u 12 nastupa za Bilje postigao 12 golova, i trenutno se nalazi na meti mnogih klubova, kako sa Balkana tako i iz cijele Europe. Posljednjih nekoliko dana se u Srbiji mnogo pisalo o interesu Crvene Zvezde za ovog 20-godišnjeg napadača, odnosno govorilo se o tome da je transfer pa praktično dogovoren.

No, danas stiže senzacionalna vijest iz Slovenije, točnije iz Ljubljanje. Naime, tamošnji mediji prenose informaciju da je mladi nogometaš na kraju odbio Crvenu Zvezdu kako bi se priključio momčadi Dinama iz Zagreba već ove zime.

On je zajedno sa svojim agentom, uz dogovor sa svojim klubom (Pisa) odlučio da svoju karijeru nastavi u Zagrebu, ali bi uz dogovor sa Modrima ostao do kraja sezone na posudbi u Sloveniji.

Mediji u Sloveniji još pišu da će Dinamo za usluge ovog nogometaša platiti između 150 i 300 tisuća eura, što i nije tako loše s obzirom na godine Sussa, i na sav talenat koji pokazuje u drugoj ligi Slovenije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link