AUTO UNIŠTEN! Pobjednik Zadruge 5 imao tešku saobraćajnu nesreću, oglasio se i brat: Molim vas, budite uz nas ..

OBJAVA U GRUPI

FOTO: EXPRESS.RS

Dejan Dragojević pobjednik Zadruge 5 i sadašnji dečko Aleksandre Nikolić poznate po aferama iz Bujanovca i Švicarske ne prestaje da napada ljude koji su trenutno u Zadruzi i koji imaju dosta toga reći na račun njegove djevojke.

Tim postupcima Dejan je sakupio veliki broj fanova, ali i anti-fanova koji jedva čekaju da on objavi nešto kako bi mogli osporiti sve ono što radi.

Tako su se odmah uhvatili za ono što je objavio za Miljana koji je vozač hitne pomoći i koji je optužen skoro da je zaljubljen upravo u Aleksandru Nikolić.

Večeras se u jednoj grupi na društvenoj mreži Facebook pojavila informacija da je Dejan Dragojević stradao u saobraćajnoj nesreći, i da ga ovoga puta nema ko voziti i pomagati s obzirom da je Miljan u Zadruzi i da mu je tu sada samo brat David kojeg on apsolutno ne zanima.

Naša redakcija je istražila profil koji je objavio tu istu informaciju i saznali smo se da se radi o jednom fanu Mikija Đuričića koji je također imao dosta toga da kaže skoro na račun Aleksandre, i sigurno da su to njegovi fanovi ispratili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link