Bjelica progovorio o problemu Hrvatske: Imamo desno krilo, on igra za Dinamo!

IGRAČ DINAMA

FOTO: PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je savladala Kanadu rezultatom 4:1 i tako zauzela 1. mjesto u grupi pred posljednju utakmicu sa Belgijom.

Konačno dobra igra Vatrenih koja je mogla proći i uvjerljivije da je bilo malo više koncentracije u završnici, odnosno pred golom Milana Borjana.

Svoj komentar na kompletnu situaciju u Hrvatskoj reprezentaciji redovno daje Nenad Bjelica, koji piše za Germanijak.hr, ali je također i stručni komentator u emisiji na HRT2.

Tako je bivši trenera Osijeka i Dinama prije utakmice sa Kanadom, koja je bila vrlo važna za Hrvatsku poslije remija sa Marokom, rekao jednu vrlo zanimljivu stvari:

“Imamo motorične bekove, Juranović pogotovo, Sosa i Barišić također, imamo sve, no meni nedostaje samo to desno krilo, da možemo reći – mi to možemo! Dosta improviziramo, uvijek se taj igrač s desna više uvlači u sredinu, kao ‘desetka’. I, nešto razmišljam, naše najbolje desno krilo je, zapravo, Dario Špikić! S obzirom da igra prvu pravu godinu u Dinamu, odigrao je više nego pristojno, po meni je najbolje desno krilo u zaslužio je da ga se proba.” – osvrnuo se Nenad Bjelica na potencijalno pojačanje na desnome krilu, a zatim dodao:

“Napada dubinu, ima motoriku, ima sve odlike desnog krila, iako je možda i on bolji na lijevoj strani. Zaslužuje pažnju, on je najbolje desno krilo, netko treba stati iza njega, možda nam može pomoći i riješiti taj problem. Uz njega u HNL-u imamo i Tonija Teklića, kojega još nismo vidjeli na velikoj sceni. Špikić je ipak odigrao i neke europske utakmice jako dobro, a dok ga ne vidimo na ovoj pozornici, nećemo znati je li on ‘taj’. Ali, mislim da boljeg na toj poziciji nemamo, on bi mogao riješiti taj problem.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link