Bomba sa Poljuda: Hajduk želi dovesti bivšeg igrača Dinama – Marka Pjacu?

ŠPEKULACIJE

FOTO: GETTY IMAGES

Marko Pjaca mogao bi napustiti Empoli u siječnju. Procjenjuje se da će skratiti posudbu iz Juventusa, koji će morati pronaći rješenje za hrvatskog igrača – napisao je talijanski novinar Nicolo Schira.

Hrvatska reprezentacija sjajnu je momčad imala već na Euru 2016., kada je Vatrene vodio Ante Čačić. Ipak, ispali smo već u osmini finala – izbacio nas je Portugal, koji je u konačnici otišao do kraja.

Ispali smo u produžecima, golom u 117. minuti kojeg je postigao Ricardo Quaresma. Bili smo blizu, a tadašnjem izborniku navijači su zamjerili kasne izmjene u susretu. Posebno uvođenje Marka Pjace, koji je dobio tek zadnjih deset minuta i u kratkom vremenu unio svježinu te pokazao zašto je priliku trebao dobiti ranije.

Tada je još bio igrač Dinama, a uskoro realizirao transfer u Juventus za 29 milijuna eura. Ipak, karijera mu zbog ozljeda nije išla željenim tokom pa, iako je službeno još uvijek u Juveu, išao je od posudbe do posudbe.

Trenutno istu odrađuje u Empoliju. No, talijanski novinar Nicolo Schira objavio je novosti o igraču. – Marko Pjaca mogao bi napustiti Empoli u siječnju.

Večeras se tako pojavila prava transfer bomba u talijanskim medijima koji su objavili da bi Splitski Hajduk vrlo rado vidio Marka Pjaca na Poljudu.

Oni bi pokušali napraviti nešto slično kao sa Markom Livajom, koji je došao u iznimno lošoj formi, da bi ako možemo reći oživio svoju karijeru, a sada je najbolji igrač domaćeg prvenstva i od sutrašnjeg dana vjerovatno prvi napadač reprezentacije.

Sigurno da će Hajduku veliki problem u pregovorima praviti činjenica da je Marko Pjaca bio dio Dinama dugi niz godina, i da je veliki navijač navedenog kluba.

No, igraču poput Pjace vrlo je bitno da pronađe klub u kojem bi igrao standardno a u Italiji smatraju kako bi taj klub upravo mogao biti Hajduk.

Naravno, dosta toga ovisi i o financijskoj situaciji Hajduka, koji je spreman pustiti svoje ponajbolje igrače (Emir Sahiti, Stipe Biuk, Jan Mlakar) samo ukoliko bi na adresu kluba stigla prava i konkretna ponuda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link