Bomba sa Rujevice: U Rijeku stiže nekadašnji reprezenativac Hrvatske!

VELIKO POJAČANJE

FOTO: TORINO

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra utakmicu 3. kola Svjetskog prvenstva protiv Belgije. Vatrenima je u ovoj utakmici dovoljan i bod kako bi prošli skupinu.

No, dok traje Svjetsko prvenstvo klubovi iz domaćeg prvenstva ne miruju.

Tako je Rijeka jučer tijekom dana predstavila novog trenera.

Riječ je o Sergeju Jakiroviću koji je prethodne dvije godine bio na klupi Zrinjskog iz Mostara sa kojim je napravio sjajne rezultate u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Dolaskom Jakirovića na klupu Rijeke promjenit će se mnoge stvari. Čovjek koji ne trpi foliranje, nedisciplinu i slične stvari, pa je tako za očekivat da neki od trenutnih igrača napuste Rujevicu.

Pored odlazaka bit će i dolazaka. Tako se danas u medijima pojavila prava transfer bomba, odnosno priča o dolasku Marka Pjace na Rujevicu.

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske trenutno je na posudbi u Empoliju iz Juventusa, ali njegovi agenti rade sve na prekidu posudbe s obzirom da je Pjaca pao u potpuno drugi plan. Sada je sve na Juventusu, koji je spreman potpisati sporazumni raskid ugovora ukoliko Marko pronađe klub za sebe.

Tako se Rijeka javila među prvima, i kako nezvanično saznajemo Pjaca nema ništa protiv povratka u domaći nogomet gdje je sve i počelo. Podsjećamo, Marko Pjaca je upravo iz Dinama napravio transfer života kada je prešao u Juventus.

Pored Pjace spominju se još neka imena koja bi mogla pojačati Rijeku, koju čeka vrlo zahtjevan posao u nastavku sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link