Bruno Marić o Karoglanu: Nije se ranije žalio, on je licemjeran, i pravi populist

KOMENTAR NA SVE

FOTO: CROPIX

Večeras su odigrane sve utakmice 17. kola, čime je zaključen prvi dio sezone SuperSport HNL-a. Nažalost, ponovno je bila govora o suđenju, a dosta su bure podignule sudačke odluke na utakmici Slaven Belupa i Hajduka (2:2) u Koprivnici.

Bruno Marić, šef Sudačke komisije komentirao je suđenje u ovom kolu tijekom gostovanja u emisij na MaxSportu:

“Generalno, ne možemo reći da je sve bilo ok, ali ne možemo reći da je bilo nekakvih pogrešaka. Osobito ne predimenzioniranih kako se to pokušava prikazati”, rekao je Marić pa se osvrnuo na gostovanje Hajduka u Koprivnici.

“Ovo nije start za opomenu. Prekršaj jest, trebao je to signalizirati pomoćni sudac. Nakon toga dolazi do huliganskog prekida utakmice. Sudac je prije dobio upaljač u glavu, pomoćnik je bio kod doktora gdje će mu se utvrditi ozljede.

Nadam se da će taj huligan, nogometni terorist odgovarati za ovo. To je terorist, a ne navijač. Bilo bi uputno prekinuti utakmicu, ali u svemu tome ne sudjeluju samo suci.”

Bilo je i govora o izjavi trenera Mislava Karoglana nakon utakmice o suđenju, a Marić je žestoko reagirao:

“On nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji, to samo govori o njemu. Nije mu bilo suđenje u Jugoslaviji, kad mu je sudac donio odluku u njegovu korist protiv Varaždina. To je licemjerstvo, huškanje, populistička izjava. Neće mu to uspjeti, nisu ljudi glupi“, rekao je Marić pa nastavio:

“Karoglan se mogao barem ispričati sucu, barem za ono što se dogodilo od navijača. Nisu to njegovi navijači, ali meni se danas taj pomoćni sudac boji otići po novine, i još se preziva Marić. Nismo rođaci, ali je čestit čovjek”.

KOMPLETAN INTERVJU: GOL.HR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link