Čačić pred otkazom: Evo ko su kandidati za užarenu klupu Modrih, jedno ime pred povratkom?

ŠPEKULACIJE

FOTO: CROPIX

Dinamo Zagreb večeras je doživio drugi poraz zaredom, a prvi u domaćem prvenstvu. Iako su Modri još uvijek prvi s 5 bodova prednosti, sutra bi se Hajduk pobjedom protiv Lokomotive mogao približiti na samo 2 boda.

Uprava Dinama, kao i navijači nisu zadovoljni sa onim što gledaju na terenu od svojih ljubimaca.

Tu prije svega mislimo na igru koja je u posljednjih nekoliko utakmica očajna, bez ideje, i mnogo mašte u napadu. To se sve najbolje moglo vidjeti u utakmici sa Milanom u Maksimiru i večeras protiv Osijeka.

No, iako su uvjeti bili gori od najgorih to nije nikakav alibi za novu lošu predstavu igrača Dinama. Tu treba spomenut nekoliko igrača koji su iskazivali ‘svoj bijes’ zbog neigranja u nekim utakmicama pa su večeras zamjenjeni na poluvremenu zbog katastrofalne igre.

Tako se glavni trener Ante Čačić našao u teškoj situaciji i sve je više onih koji traže odlazak nekadašnjeg izbornika A reprezentacije Hrvatske. Možemo reći da je posljednji vlak kojeg Čačić može uhvatit za svoj spas utakmica protiv Chelsea u Londonu.

Odmah nakon večerašnje utakmice, i večerašnjeg poraza počelo se sa špekulacijama ko bi mogao zamjeniti iskusnog stručnjaka na klupi Dinama. Među prvima spomenuti su Goran Tomić i Nenad Bjelica, ali i Matjaž Kek. Oni su trenutno slobodni u izboru novog kluba s obzirom da trenutno nemaju aktualan angažman.

FOTO: PIXSELL

Tomić je posljednji posao imao na klupi Rijeke, Bjelica na klupi Osijeka a Kek u reprezentaciji Slovenije sa kojom je ugovor završen nakon okončanja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, odnosno utakmica Lige nacije.

Naravno, treba spomenuti da je Nenad Bjelica već ranije bio trener Dinama sa kojim je imao odlične rezultate, kako u Ligi prvaka, tako i u Europskoj ligi, kao i u domaćem prvenstvu. No, nakon epidemije i svega što se dešavalo u klubu došlo je do sporazumnog raskida nakon čega je Bjelica preuzeo klupu Osijeka sa kojim nije napravio značajniji iskorak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link