Cirkus se nastavlja: Marić sudio nepostojeći penal, komentator ‘potvrdio kontakt’ minimalan

OŠTETIO GOSTUJUĆI TIM

FOTO: MYTV

U toku je trenutno utakmica između Sarajeva i Posušja u Doboju kod Kaknja.

Domaćin u ovoj utakmici, odnosno ekipa Sarajeva vodi rezultatom 2:0.

Ipak, u prvom planu je definitivno glavni sudac meča Dražen Marić iz Bijeljine. On je danas u nekoliko navrata teško oštetio gostujuću ekipu iz Posušja.

Prvi trenutak gdje je napravio neki veći propust jest kada je propustio svirati prekršaj i pokazati žuti karton Martinoviću za udaranje laktom Gabrijela Bobana. Na ponovljenom snimku jasno se može vidjeti da je sudac Marić pogriješio.

Nakon toga, dolazimo do trenutka pred sami kraj prvog poluvremena.

Jedna lopta dolazi ponovno do Gabrijela Bobana, a glavni sudac, zajedno sa svojim pomoćnikom svira zaleđe. Baš kao i kod prve situacije, nakon ponovljene snimke vidi se da Boban nije bio najbliži golmanu Dizdareviću, već da su dva igrača Sarajeva ostala na lijevoj strani što pomoćnik nije primjetio.

Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:0.

No, pravi ‘cirkus kolorado’ slijedi u drugom poluvremenu, odnosno u 60. minuti kada Dražen Marić nakon očiglednog simuliranja Guliashvilija pokazuje na kazneni udarac.

Treba dodati i to da je tijekom cijelog meča komentator ovog prijenosa na MYTV podržavao odluke glavnog sudca, za koje 80% možemo reći da su bile pogrešne.

Posušju nakon ove utakmice slijedi teška borba za opstanak, u kojoj sudjeluje nekoliko klubova. Sigurno da nas do kraja očekuje još mnogo ovakvih mečeva, uz slično, a možda i još gore suđenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link