Dejan se javio Dalili: Molim te oprosti mi, ja ti si moja najveća i jedina ljubav ..

NOVA DEŠAVANJA

FOTO: ALO.RS

Prije nekoliko dana u Zadrugu 6 uselio se Filip Car.

Učesnik koji svake sezone napravi po jedan skandal u kući. Prošle godine to je bila ljubav sa Dalilom Dragojević koja je bila u braku sa Dejanom Dragojevićem.

To Filipu nije smetalo ni sekunde, pa je on sa Dalilom stupio u emotivnu vezu vrlo brzo, za nekih 2 mjeseca provedenih u Zadruzi.

Dejan na početku nije vjerovao da ga Dalila želi ostaviti, ali kako je vrijeme prolazilo kontakti između Cara i Dalile postali su sve veći i jači, što je na kraju dovelo do toga da Dejan lupa čaše od glavu.

Iako su svi mislili da je to to, nakon što je Dejan Dragojević stupio u emotivnu vezu sa Aleksadnrom Nikolić, također bivšom Filipa Cara, dogodio se pravi bum.

FOTO: TELEGRAF

Naime, u Zadrugu 6 ponovno je ušla Aleksandra Nikolić ali ovoga puta bez Dejana koji je pobjednik Zadruge 5.

Svi su vjerovali da ona neće napraviti veću pogrešku i da će se konačno primiriti kako bi sačuvala svoju vezu sa Dejanom. No, ni to ovoga puta nije istina. Odmah po ulasku, ona je postala bliska sa Filipom, a tijekom emisije došlo je i do maženja.

Jučer je Dejan Dragojević objavio video na svom YouTube kanalu na kojem je objasnio kako on i Aleksandra Nikolić više nisu skupa, i da je to za njega gotova stvar. Ono što su svi počeli pisati u komentarima jest da se on treba pomiriti sa Dalilom Dragojević.

Većina smtara kako je Dalila prava osoba za Dejana i da njih dvoje trebaju ponovno pokušati stupiti u emotivnu vezu kako bi sve bilo kao prije početka Zadruge 5.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link