Dinamo prati situaciju oko Luke Vuškovića: Modri su spremni ponuditi i do 5 milijuna eura

OGROMAN TALENAT

FOTO: SLOBODNA DALMACIJA

Danas na rasporedu imamo dvije utakmice Hrvatske SuperSport nogometne lige.

Dinamo je na teškom gostovanju u Varaždinu, dok Hajduk na Poljudu dočekuje Goricu koja je već sada otpisana.

No, da se dotaknemo nekih drugih stvari.

Riječ je o Luki Vuškoviću, velikom talentu Hajduka. Mnogi inostrani klubovi prate situaciju oko mladog defanzivca kada je riječ o njegovom ugovoru i statusu u Hajduku.

Tako je Hajduk već ove zime mogao prodati 15-godišnjeg defanzivca, ali do dogovora na kraju nije došlo pa je tako mlađi Vušković ostao na Poljudu.

Za usluge Vuškovića koji je definitivno uz Joška Gvardiola budućnost Hrvatske nogometne reprezentacije zainteresovan je i Dinamo, vodeća momčad lige i redovni učesnik Europskih natjecanja.

Naime, iz Modrog tabora redovno prate situaciju i prema nekim informacijama ljudi zaduženi za sportski segment na čelu sa Antom Čačićem spremni su već na ljeto poslati ponudu od 5 milijuna eura za Luku Vuškovića.

Svima je poznato da su Dinamo i Hajduk najveći rivali u Hrvatskoj, ali već i ranije su sarađivali kada su u pitanju transferi.

Vušković još uvijek nema prava nastupa u HNL-u ali će i to uskoro biti odobreno, s obzirom da mladi defanzivac za koji dan slavi rođendan.

Bit će zanimljivo pratiti što će Ivan Leko, glavni trener Hajduka uraditi, odnosno hoće li mladog Vuškovića odmah priključiti prvoj ekipi, te ga gurnuti u vatru s obzirom da se radi o jednom od najvećih talenata u posljednjih 10 godina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link