Dinamo zagrizao za napadača Osijeka: Novac plus dva igrača za Miereza?

ŠPEKULACIJE

FOTO: PIXSELL

Dinamo Zagreb startovao je sa zimskim pripremama prije nekoliko dana.

Sa prvom ekipom još uvijek nisu igrači koji su skoro nastupali na Svjetskom prvenstvu, naravno, tu prije svega mislimo na reprezentativce Hrvatske ali i na Sadegha Moharramija koji je nastupao za Iran.

Pored toga dosta se stvari dešava u glavnim strukturama kluba.

U posljednjih nekoliko dana najviše se piše o sukobu između Zdravka Mamića i Krešimira Antolića, a naravno, sve zbog pozicije glavnog čovjeka u Dinamu.

No, da se vratimo na ekipu Dinama, odnosno na sastav Ante Čačića.

Za sada, klub je napustio trojac koji će svoju karijeru nastaviti na Rujevici (Emir Dilaver, Deni Jurić, Antonio Marin). I pored navedenog trojca nakon odličnog Svjetskog prvenstva moglo bi se očekivati još izlaznih transfera.

Najviše razgovora ima o Dominiku Livakoviću, ali i o Josipu Šutalu koji je svoj debi za reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu upisao protiv Maroka.

Kada je riječ o potencijalnim pojačanjima, tu se posljednjih dana spominje ime napadača Osijeka – Ramona Miereza.

Napadač porijeklom iz Argentine imao je skoro odličnu sezonu u dresu Osijeka, kada je ujedno bio i najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige. Poslije toga došlo je do manjeg pada u formi, što je i razumljivo.

U Maksimiru smatraju da bi Mierez uz Petkovića i Drmića u napadu mogao biti prava noćna mora za protivničke obrane. Pitanje je naravno što bi Osijek potraživao za svog ponajboljeg igrača.

Neki izvori tvrde da su u Dinamu spremni ponuditi do 2 milijuna eura uz dodatak od dva igrača, spominju se Mahir Emreli i Kevin Theophile koji je ušao u posljednju fazu ugovora.

Ramon Mierez je ove sezone u dresu Osijeka odigrao 19 utakmica, uz statistiku od 3 gola i 2 asistencije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link