Direktan prijenos utakmice Dinamo Zagreb – Milan potpuno besplatno putem interneta

DIREKTAN PRENOS

FOTO: AC MILAN

Dobro došli na direktan prijenos utakmice Dinamo Zagreb – AC Milan.

Ova utakmica je zanimljiva s obzirom na važnost iste. Dinamo će Milan večeras ugostiti pred nešto više od 20 tisuća gledatelja.

Sastavi su već objavljeni. Dinamo će vjerovatno prepustiti posjed gostima, te onda na neke kontranapade pokušati iznenaditi klub iz Italije. Dok sa druge strane, Milan i trener Pioli imaju mnogo problema kada su u pitanju ozljede i suspenzije.

Ovu utakmicu možete gledati u direktnom prijenosu putem programa ArenaSport Hrvatska, no ukoliko nemate ovaj kanal mi Vam donosimo potpuno besplatno STREAM. Molimo Vas za razumijevanje ukoliko stream ne radi, ali postavljeno je nekoliko dodatnih linkova.

Pored kanala ArenaSport možete pronaći i strane kanale, kao i sve druge utakmice koje se igraju u ovome trenutku. U nastavku Vam donosimo STREAM.

Ukoliko Vam ne radi STREAM iznad, utakmicu Dinamo – Milan također potpuno besplatno možete gledati i – OVDJE, postavljeno također 4 STREAM LINKA.

Ukoliko Vam niti jedan od 5 linkova ne radi, ovu utakmicu također možete pronaći i na stranici utakmice uzivo net. Uživajte, i sretno Dinamo, do pobjede!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link