Direktan prijenos utakmice Hrvatska – Belgija potpuno besplatno putem interneta

UTAKMICE UŽIVO

FOTO: FIFA

Dobro došli na prijenos utakmice Hrvatska – Belgija.

Utakmica kojoj i jednima i drugima može donijeti prolaz dalje. Vatrenima je u ovoj utakmici dovoljan i bod za prolaz, dok sa druge strane Belgija mora ići na pobjedu ukoliko želi prolazak skupine.

Dok u Hrvatskoj reprezentaciji mlada odlična atmosfera, u Belgiji je narušena potpuno nakon poraza od Maroka u 2. kolu (2:0). Jedan od igrača koji je najviše pljuvao svoje sugirače bio je Kevin De Bruyne, a pored njega i Eden Hazard.

Sigurno da se igrači Hrvatske ne smiju opustiti i da ovoj utakmici moraju maksimlano ozbiljno pristupiti s obzirom na važnost koju ona nosi.

Sastav Hrvatske za danas: Livaković, Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa, Brozović, Modrić, Kovačić, Kramarić, Perišić, i Marko Livaja.

Ovu utakmicu možete gledati putem kanala HRT2 te Arenasport Premium. Ukoliko nemate navedene programe, ovu utakmicu možete gledati i putem interneta, potpuno besplatno.

Ukoliko Vam ne radi STREAM iznad, ovu utakmicu također možete gledati putem internet stranica bhliga.com, utakmice.net kao i totalsportek.pro, potpuno besplatno.

FIFA STREAM, HRVATSKA – BELGIJA UŽIVO, HRVATSKA – BELGIJA STREAM, HRVATSKA – BELGIJA PRENOS, HRVATSKA – BELGIJA HRT2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)