Dobra prilika da se približe Dinamu: Hajduk gostuje Lokomotivi, ali sa mnogo problema i bez Marka Livaje

BEZ MARKA LIVAJE

FOTO: HAJDUK SPLIT

Dinamo Zagreb, vodeća ekipa SuperSport Hrvatske nogometne lige večeras je poražen u Gradskome vrtu od Osijeka rezultatom 1:0.

Taj rezultat najviše odgovara ekipi Hajduka, jer sastav Miroslava Karoglana sutra može doći na samo 2 boda zaostatka iza prvoplasiranog Dinama. No, Bijelima neće biti lako protiv Lokomotive koja traži bodove spasa s obzirom da se nalazi u teškoj situaciji, kada je u pitanju tabela.

Pored toga, trener Karoglan ima dosta problema sa sastavljanjem ekipe koja bi sutra trebala istrčati i pokušati osvojiti nova tri boda.

Kako je poznato od ranije, Hajduk će sutra biti bez Marka Livaje koji je dobio treći žuti karton u utakmici sa Goricom u srijedu. Sigurno veliki udarac za drugoplasiranu ekipu s obzirom da znamo koliko njegovo prisustvo na terenu znači za ekipu Hajduka.

No, nije Marko Livaja jedini koji sutra neće biti u rosteru Hajduka. Prema nekim informacijama koje dolaze danas upitno je još nekoliko nogometaša s obzirom da je u ekipi zavladao ‘manji stomačni virus’ pa situacija još uvijek nije 100% jasna.

Igrači koji bi mogli propustiti sutrašnju utakmicu su Dario Melnjak, Josip Elez, Josip Vuković, Emir Sahiti i Stipe Biuk. Naravno, još uvijek nije bilo zvaničnih informacija iz Hajduka, ali sigurno da će nam sat vremena prije početka utakmice biti jasnije ko je spreman a ko ne, naravno, kada je u pitanju Hajduk iz Splita.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link