Dok traje borba za vlast u Dinamu: Nenad Bjelica glavni kandidat za sportskog direktora?

ŠPEKULACIJE

FOTO: PIXSELL

U Dinamu je trenutno neizvjesno.

Naravno, kada je riječ o glavnim pozicijama u klubu.

Svima je poznato kako se u posljednjih nekoliko dana vodi žestoka borba između Zdravka Mamića i Krešimira Antolića oko vlasti u Modrom klubu.

Sigurno da u svemu tome veliku ulogu igra i novac koji bi u narednih 6 mjeseci mogao stići u kasu kluba iz Maksimira. Naravno, radi se o novcu od potencijalnih transfera.

Navijači su također razočarani, ne žele da u klubu ponovno vlada jedan čovjek – Zdravko Mamić, dok se sa druge strane dosta prljavog veša iznosi na račun Krešimira Antolića.

No, danas je u medijima objavljena informacija da je Dinamo unatoč svim problemima dogovorio prvo pojačanje za zimski prelazni rok.

Tako bi reprezentativac Mađarske Laszlo Kleinheisler trebao uskoro postati novi igrač Dinama, a u Maksimiru bi trebao zarađivati negdje između 450 i 500 tisuća eura godišnje.

Ono što je interesantno jest da se u medijima također provukla informacija da bi na mjesto sportskog direktora Dinama mogao doći Nenad Bjelica, nekadašnji trener Modrog sastava.

On bi prema pisanju medija trebao doći već u prvom mjesecu nove godine, ali nije poznato koja je struja dogovorila njegov posao, te će biti interesantno kako će se kompletna situacija odvijati.

Nenad Bjelica je posljednji angažman imao u Osijeku, nakon čega je postao slobodan i izboru novog kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link