Ponovno dosta rasprave: Hajduk slavio protiv Gorice golom Marka Livaje u 98. minuti utakmice

PRAVA DRAMA

FOTO: MAXSPORT HRVATSKA

Awaziem je prošlo kolo srušio Varaždin na asistenciju Marka Livaje u 99. minuti, a sada je najbolji igrač Hajduka na asistenciju Mlakara dao za pobjedu u 98. minuti. Prema nekim znakovima, onda bi Jan Mlakar protiv Dinama trebao zabiti u 97. minuti?

Prava drama odvijala se u završnici utakmice između Gorice i Hajduka u 13. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige. Marko Livaja zabio je u 98. minuti za pobjedu pa su se Splićani drugo kolo zaredom izvukli kroz ušicu igle.

Utakmicu je obilježila odluka suca Darija Bela, koji je u 50. minuti prestrogo isključio Waguea i opravdano dodijelio penal Hajduku. Penal nije sporan, ali sve poslije penala jeste pa tako i gol Marka Livaje.

Naime, na internetu se pojavila snimka na kojoj se vidi da je Marko Livaja u trenutku upućivanja lopte od strane Mlakara bio u zaleđu. VAR nije reagirao, odnosno nije ni došlo do provjere, te je glavni sudac Darijo Bel odmah svirao kraj utakmice.

Pogledajte u nastavku i prosudite sami:

Nekoliko sekundi dijelilo je suca Bela od posljednjeg zvižduka, koji je zbog brojnih događanja, ali i problema s opremom zbog kojeg je nekoliko minuta susret bio prekinut, utakmicu produžio čak osam minuta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link