Duže vrijeme izvan terena: Zlatan Ibrahimović večeras uz Milan na Maksimiru?

ZBOG PRIJATELJA

FOTO: REUTERS

Dinamo Zagreb večeras će na stadionu Maksimir pred nešto više od 20 tisuća gledatelja ugostiti velikana talijanskog nogometa – AC Milan.

U trenutačnom sastavu Milana ima nekoliko igrača koji su porijeklom sa Balkana, tu prije svega mislimo na Antu Rebića, nekadašnjeg i povremenog reprezentativca Hrvatske.

No, zasigurno najveće ime u redovima Milana jest – Zlatan Ibrahimović.

Čovjek koji je ikona u Milanu, i kojem se i dan danas u 41. godini svi dive diljem svijeta. No, Ibrahimović već duže vrijeme ne igra zbog ozljede, i sve je više nagađanja da bi se nekadašnji reprezentativac Švedske uskoro mogao oprostiti od profesionalnog nogometa.

Ipak, unatoč ozljedi prema posljednjim informacijama Zlatan Ibrahimović je došao u Zagreb kako bi bodrio svoju momčad u borbi za vrlo važne bodove, a pored toga došao je i posjetiti nekolicinu svojih prijatelja koje ima u Hrvatskoj.

Podsjećamo, neće ovo biti prvi put da je Ibrahimović na Maksimiru. On je već gostovao sa Švedskom u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo, te sa ekipom PSG, također u okviru takmičenja Liga prvaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link