EKSKLUZIVNO! Dopisivanje Cara i Aleksandre, priznala mu konačno svoje emocije!

NOVA DEŠAVANJA

FOTO: PAPARAZZO

U Zadrugu 6 prije nekoliko dana uselio se Filip Car koji je odmah napravio potpuni rusvaj.

On je na samom startu imao žestoke okršaje sa Bilalom Brajlovićem i Majom Marinković sa kojom je ranije i bio u emotivnoj vezi.

No, to nije sve. Još je nekoliko djevojaka u Zadruzi koje se imale nešto sa Filipom Carem.

Tu prije svega mislimo na Aleksandru Nikolić, djevojku, ili točnije sada već bivšu djevojku Dejana Dragojevića pobjednika sezone 5. Car je i u prošloj sezoni bio sa Dalilom Dragojević, također bivšom djevojkom, ženom Dejana Dragojevića.

Novi problemi za Dejana Dragojevića nastali su ponovno kada je u Zadrugu ušao Filip Car koji je odmah krenuo u muvanje Aleksandre Nikolić.

FOTO: KURIR.RS

Njoj to nije smetalo ni sekunde, nego je također nastavila flert. Na to se sve oglasio i Dejan Dragojević koji je zvanično raskinuo sa Aleksandrom koja to ni ne sluti, ali vjerovatno želi.

Njih dvoje su skoro 24 sata zajedno, ne razdvajaju se što su primjetili i ostali zadrugari. Također, rano jutros došlo je i do sukoba između Filipa Cara i ostalih zadrugara koji su rekli da su primjetili kako se Aleks i Filip drže za ruke ispod stola dok traje sastanak.

Ovoga puta, na društvenim mrežama pojavile su se emotivne poruke koje je prema navodima jedne osobe u grupi Zadruge Aleksandra Nikolić pisala Filipu Cara kako bi mu otkrila svoja osjećanja.

Ona je tom prilikom Filipu Caru priznala sve, odnosno da je Dejan više ne privlači, da je sa njim bila zatvorena, da to nije njen život, da ona voli izlaziti, družiti se, provoditi kvalitetno vrijeme a ne sjediti u kući dok traje ljeto.

Također, priznala je kako sa Dejanom nije ništa kvalitetno, a na koje stvari je tom prilikom mislila nije jasno definirano.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link