Filip Car stigao na potpis ugovora pa napao: Zarađujem od budala, Pink mi nudi 200.000 eura

PONOVNO ULAZI U ZADRUGU

FOTO: PINK TELEVIZIJA

Bliži nam se kraj ljeta, odnosno početak Zadruge Elita.

Još uvijek se mnogo piše i govori o novim učesnicima koji će biti možda dio posljednje sezone reality programa na Pink televiziji.

Za sada, produkcija televizije Pink predstavila je tri učesnika, koja su od ranije poznata gledateljima Zadruge.

Riječ je o Mileni Kačavendi, Marku Đedoviću i Mensuru Ajdarpašiću.

Milena Kačavenda poznatija kao kuma, ili sada već bivša kuma Ane Ćurčić. Ona je spremna otkriti sve tajne iz života Ane i Zvezdana, ali i ostalih klanova iz Beograda.

FOTO: TELEVIZIJA PINK

Marko Đedović je već i ranije bio učesnik Zadruge, a u prošloj sezoni bio je i jedan od voditelja Zadruge. Ipak, on je odlučio prihvatiti ponudu produkcije i ovoga puta bio dio Zadruge, ali iznutra.

Treći učesnik je Mensur Ajdarpašić, koji se prvi put na televiziji Pink pojavio u trećoj sezoni, kada je zauzeo treće mjesto.

Ajdarpašić je bio i u sezoni 5 ali tada se definitivno nije proslavio s obzirom da je ga veza sa Milicom Veselinović žestoko koštala, kako emotivno tako i financijski.

Vjerujemo da ovoga puta ulazi nešto pametniji.

Pored ova tri navedena učesnika, mnogo se špekuliše po društvenim mrežama o tome tko bi još mogao biti dio Zadruge u novoj sezoni.

Najviše se spominju imena Dalile Dragojević, Aleksandre Nikolić ali i Filipa Cara.

Upravo je Filip Car glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, jedna od fan stranica Zadruge objavila je danas nešto poslijepodne kako je Car stigao na Pink televiziju kako bi potpisao ugovor.

Kako navodi ta fan stranica Filip je tom prilikom urlao na novinare koji su postavljali pitanja, koja baš i nisu za pohvalu. To je ovog učesnika iz Hrvatske jako uznemirilo, te je vrlo arogantno odgovorio na to.

Treba reći da je Filip Car počeo i svoju karijeru na društvenoj mreži TikTok koja mu za sada ide jako jako dobro.

Mi nemamo dokaze da je Filip Car potpisao za Zadrugu, odnosno da je ušao u konflikt sa novinarima pa ne želimo komentirat situaciju.

Jedno je sigurno, Filip Car ima značajnu podršku koja bi Pinku sigurno donijela određenu gledanost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link