Gorica je opet teško oštećena: TV snimka nije ponudila pravi dokaz da je postojao prvi penal za Hajduk

SRAMOTNA ODLUKA

FOTO: MAXSPORT HRVATSKA

Splitskom Hajduku je ponovno danas sviran kazneni udarac u ogledu sa Goricom.

Sviran je nakon jednog duela između Jovičića i Melnjaka u 59. minuti, kod rezultata 1:1. TV snimka nije ponudila definitivnu sliku što se zapravo događalo. Stoga je odluka VAR suca Ante Čuljka da pozove glavnog suca Frana Jovića da pogleda spornu situaciju, već bila iznenađenje.

Baš kao i Jovićeva odluka da svira za Hajduk.

Kontakt između Jovičića i Melnjaka je postojao, ali je li to doista bilo za kazneni udarac? Snimka koju smo mogli vidjeti preko TV-a nije ponudila nikakav dokaz, a ponovno nismo vidjeli snimku iz kamere koja je smještena iza gola, a sigurno da najbolje otkriva što se dogodilo.

Ovako izgleda da je Gorica oštećena, jer definitivno iz snimke koja je poslije utakmice prikazana možemo jasno vidjeti kako se lijevi bek Hajduka baca poput ‘krave’ čim je osjetio minimalan kontakt od strane stopera Gorice.

Što je zapravo glavni sudac Fran Jović vidio? Činjenica da je nakon gledanja snimke odlučno pokazao na 11 metara. U 90. minuti ponovno je sruđen Melnjak, bio je to drugi kazneni udarac za Hajduk na utakmici. Njega Livaja nije uspio zabiti, jer je panenkom prebacio gol.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link