Gotovo je! Dinamo ispred Feynoorda: Stojković potpisuje ugovor sa Dinamom!

VELIKI POSAO DINAMA

FOTO: NOVA TV SCREENSHOT

Luka Stojković potpisuje za Dinamo.

Dinamo je s Lokomotivom dogovorio njegov transfer i on bi do kraja ovog tjedna trebao potpisati ugovor s hrvatskim prvakom, koji će ga platiti tri milijuna eura, a Lokomotiva će dobiti i deset posto od budućeg transfera.

Stojkovića se čitavo ljeto povezivalo s Dinamom iako je za njega bio zainteresiran i Hajduk, ali je 19-godišnjak jasno rekao da ga u HNL-u zanima samo Dinamo.

On je danas odradio liječnički pregled, dogovorio je sve uvjete s Dinamom u kojem će imati znatno veću plaću nego u Lokomotivi i trebao bi biti predstavljen nakon uzvratne utakmice Dinama i AEK-a u 3. pretkolu Lige prvaka.

Do kraja tjedna trebao bi biti realiziran i transfer Lukasa Kačavende oko kojega je zapelo iako se činilo da je već odavno dogovoren.

Kačavenda je imao manjih problema s liječničkim pregledom, morao je odraditi dodatne i s njegovim transferom više ne bi trebalo biti problema.

Kačavenda? Također potpisuje!

Lokomotiva je za njega također tražila oko tri milijuna eura, ali nakon problema s liječničkim pregledom Dinamo će ga platiti na sličan način kao što je dogovorio transfer Mihaljičenka iz Anderlechta.

Dinamo će ga Lokomotivi plaćati kroz bonuse ovisno o Kačavendinim nastupima i ako Kačavenda bude igrao, Lokomotiva će na njemu dobro zaraditi.

Stojković je igrač koji bi mogao zamijeniti Luku Ivanušeca ako se njegov transfer do kraja prijelaznog roka realizira.

Kačavenda može također igrati na oba krila te na poziciji polušpice pod uvjetom da ne bude zdravstvenih problema.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link