Gvardiol oduševio sve: Volim igrati na Maksimiru, a za Hrvatsku i sa jednom nogom!

PRESS PRED JAPAN

FOTO: TOM DUBRAVEC – CROPIX

Prvi cilj je apsolviran. Hrvatska se plasirala u osminu finala, no neće se time Luka Modrić zadovoljiti na svojem posljednjem SP-u.

Želi ponoviti Rusiju i što dalje dogurati s ‘vatrenima’, a prva prepreka ka tom putu je najveće iznenađenje ovog prvenstva.

Hrvatska u ponedjeljak od 16 sati na Al Janoub stadionu igra osminu finala Svjetskog prvenstva protiv Japana. Fantastična atmosfera je u reprezentaciji, manje probleme ima Borna Sosa, ali svi ostali su maksimalno spremni i koncentrirani na Japance.

Situacija s Bornom Sosom?

“Imamo zadnji trening pa ćemo vidjeti. Ako ne bude na sto posto, nećemo riskirati i kalkulirati. Tražit ćemo zamjenu. Čekamo još, za sutra nam trebaju igrači koji su u punoj snazi i maksimalno spremni. Vidjet ćemo na treningu hoćemo li mijenjati. Tko god bude igrao, spremni smo i dat ćemo maksimum. Znamo koji je ulog, koji je naš cilj.” – kazao je izbornik.

Gvardiol je na prošlogodišnjem Euru igrao lijevog beka, hoće li opet uskočiti ako Sosa ne bude mogao?

“Izbornik odlučuje tko će igrati. Ja sam na raspolaganju koja god pozicija bila u pitanju.”

Navijači stižu u velikom broju da podrže Hrvatsku reprezentaciju, komentar?

“Jedan vjetar u leđa koji nam puno znači. Bilo je lijepo igrati na Maksimiru protiv Austrije. Nadam se da će ih biti sve više i više.” – završio je Joško Gvardiol.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link