Hajduk poslao tajanstvenu poruku: Laszlo Kleinheisler novo pojačanje na Poljudu!

ŠPEKULACIJE

FOTO: SLOBODNA DALMACIJA

Proteklih dana mnogo se piše o Hajduku, i igračkom kadru kojeg sadašnji trener Mislav Karoglan ima za nastavak sezone.

Dosta navijača smatra kako su Bilima iz Splita potrebna pojačanja na određenim pozicijama kako bi mogli ostati u borbi sa Dinamom do samoga kraja.

No, jučer je potpuno neočekivano stigla informacija da je u američki MLS prodat Stipe Biuk.

Najbolji mladi igrač Hajduka prodan je u Los Angeles FC.

Hajduk bi transferom Biuka trebao zaraditi 6 milijuna eura uz 2 milijuna bonusa i 20% od narednog transfera što je zaista dobar posao, kada se gleda sa one financijske strane.

Naravno, kako to biva, kada u klub stignu novci, treba očekivat i da klub potraži neka nova pojačanja.

Tako je ovo jutro glavna i službena stranica Hajduka na svim društvenim mrežama postavila vrlo zanimljiv post, u kojem je objavljena bijela slika znaka Hajduka uz tekst:

“I koji rajski vrt.”

Tu je odmah počela rasprava u komentarima da se radi o novom pojačanju Hajduka. Prvo ime, ono koje je najviše spominjano jest Laszlo Kleinheisler.

Igrač koji se u proteklim danima mnogo spominjao kao novo pojačanje Dinama na kraju bi ipak mogao završiti na Poljudu u dresu Hajduka.

Pored Laszla navijači Hajduka zazivaju i dolazak Diona Belje, ali taj transfer nije realan s obzirom da iz Osijeka traže 7 milijuna eura uz dodatne bonuse.

Sigurno da je opcija dolaska Kleinheislera na Poljud dosta realnija, s ozbirom da reprezentativac Mađarske ne želi potpisati novi ugovor sa Osijekom, i da već sada može pregovarati sa drugim klubovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link