ISPLIVAO DOKAZ! Dalila i Bilal se vidjeli prije Zadruge 6, ona ga nagovorila da pokvari vezu Dejana i Alex?

NAPRAVIO SKANDAL

FOTO: PINK.RS

Jučer tokom dana, i sinoć došlo je do velikog sukoba u Zadruzi oko teme Aleksandre Nikolić i Bilala Brajlovića iz Sarajeva.

Naime, Aleksandra, sadašnja djevojka Dejana Dragojevića pobjednika Zadruge 5 poslala je čokoladicu Bilalu preko svoje prijatelje Milice Veselinović. To je izazvalo veliki bijes nakon što su njih dvije to negirale pred Zadrugarima, a voditelji Milan Milošević i Ivana Šopić potvrdili.

Odmah su se svi zadrugari uključili u raspravu, a jedini koji su branili Alex i Milicu bili su Lepi Mića i Ivan Marinković.

Svi su očekivali reakciju Dejana Dragojevića na kompletnu situaciju, a on se danas za jedan mediji u Srbiji oglasio i podržao svoju djevojku Aleksandru Nikolić.

Pored toga, neki od zadrugara prokomentirali su to da je Bilal u Zadrugu stigao i direktno napao Aleksandru Nikolić i Dejana Dragojevića po direktivi bivše žene ranije spomenutog Dejana – Dalile Dragojević. Naime, mnogi misle da su se oni vidjeli i prije Zadruge te da su već tada osmislili plan kako da upropaste ono što imaju Alex i Dejan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link