ISPLIVAO DOKAZ! Miki je govorio istinu, evo dokaza što je Aleksandra Nikolić radila prije ulaska u Zadrugu

SUMNJIIVI MUŠKARAC

FOTO: PINK.RS

Sinoć za vrijeme emisije pitanja novinara došlo je do velikog sukoba između Aleksandre Nikolić i Mikija Đuričića zbog svega onog što Nikolić radi u Zadruzi.

Naime, ona je preko svoje prijateljice Milice Veselinović poslala čokoladicu mladom Bilalu Brajloviću sa kojim je na početku imala sukob i koji je vrijeđao, prije svega nju pa onda i njenog dečka Dejana Dragojevića.

Miki je tijekom te svađe iznio razni niz uvreda i optužbi na račun Aleksandre Nikolić, koja niti jednom nije rekla da to nije istina. Naprotiv, svi su ušutjeli kao i Lepi Mića koji je apsolutni zaštitnik ove djevojke tijekom ove ali i ranijih sezona.

Danas je putem društvenih mreža, točnije u jednoj od grupa na Facebook objavljena fotografija na kojoj se prema mišljenju gledatelja nalazi upravo Aleksandra Nikolić u društvo opasnog momka.

Kvaliteta fotografije je iznimno loša, pa samim tim ne može tvrditi da je na njoj Aleksandra Nikolić, i može se raditi o još jednoj namjeri od strane gledatelja da se našteti izmidžu djevojke Dejana Dragojevića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link