Jakobušić žestoko ponizio Dambrauskasa: Nismo imali atmosferu, ni igru, trebao sam mu i ranije dati otkaz!

ISPLATIO PROJEKTIL

FOTO: SPORTSKE NOVOSTI

Prvi put od smjene litavskog trenera Valdasa Dambrauskasa govorio je predsjednik Lukša Jakovušić na sve veznao za tu temu. On je danas bio gost na panelu Sportfest i tamo podijelio svoja razmišljanja i emocije koje je prolazio i prolazi kao jedan od glavnih ljudi kluba.

Bilo je tu priče o raznim temama, a jedna od onih koje je sve zanimala jest smjena Damrauskasa sezonu nakon što je osvojio Kup s Hajduk i bio drugi u prvenstvu, prenosi Večernji list:

“Sada ćete kazati kako sam lud, ali za mene je utakmica sezone bila Superkup s Dinamom. Mi smo mogli uzeti dva naslova u samo 42 dana, pa to Hajduk nije napravio godinama. Za mene je to bila najvažnija utakmica, 42 dana sam mislio sam o tome, svaku noć sam spavao s tom mišlju, prvo bih ujutro kazao Superkup, a onda se probudio. Onda se dogodilo da smo izgubili Superkup. Sad mi je žao što još tada nismo smjenili Valdasa.” – naglasio je predsjednik Hajduka, piše večernji list.

Pričao je Jakobušić i o kulturi koju gaji splitski klub, a koju Dambrauskas, prema njegovom mišljenju nije slijedio:

“Tri stvari su ključne za Hajduk: pobjede, dobra igra i razvoj mladih igrača. Kad ti trener kaže da on nije taj za razvijanje mladih, onda je jasno sve. Nismo imali ni atmosferu, ni igru, samo rezultat.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link