Još uvijek se čeka službena potvrda: Ivan Lučić karijeru nastavlja u Hajduku!

NOVO POJAČANJE

FOTO: ISTRA1961

Izgleda da su Bijeli pronašli zamjenu za ozljeđenog Lovru Kalinića.

O Ivanu Lučiću u dresu Hajduka priča se posljednja dva dana, a poznatu izreku ‘gdje ima dima, ima i vatre’ sad je dodatno rasplamsala i službena objava Istre 1961 kako je s Ivanom Lučićem dogovoren sporazumni raskid ugovora.

Austrijanac hrvatskog podrijetla je posljednje dvije godine bio član pulskog prvoligaša.

Iako na najvećem hrvatskom poluotoku u tom periodu nije uvijek sve bilo najidealnije, Lučić je uglavnom bio konstatno dobar te su ga mnogi isticali kao jednom veoma dobrog i sigurnog vratara bez kojeg bi Istri 1961 bilo puno teže da ga nema.

Nakon veoma dobre prošle sezone, Lučić je ljetos tražio izlaz iz kluba.

Na njegovu žalost, ne samo da ga nije pronašao, već je izgubio i mjesto startera pored sjajnog Lovre Majkića koji je u jesenskom dijelu sezone bio jedan od boljih vratara u HNL-u.

Lučića sigurno ne veseli činjenjica da je ove sezone upisao samo jedan nastup u HNL-u te je razumljivo zašto nastoji što je prije moguće napustiti Pulu.

Za njegovim se uslugama izgleda zainteresirao Hajduk koji traži rezervnog vratara Karlu Sentiću budući da je Lovre Kalinić definitivno van pogona do kraja sezone.

Lučić bi prema svemu sudeći uskoro trebao preseliti put Splita gdje će se pored Sentića pokušati nametnuti za prvu opciju u nastavku sezone. Iako zasad nema nikakve službene potvrde, izgleda kako je njegov prelazak u Hajduk ‘gotova stvar’ te se sada još samo čeka ‘bijeli dim’ s Poljuda.

Podsjetimo, prije dolaska u Pulu Lučić je branio za Austriju Beč, Bristol City, Aalborg, Bayern München te Ried, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 400 tisuća eura.

IZVOR: GERMANIJAK.HR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link