KAKO ĆE MAJA REAGIRATI? Dalila danas u ulozi voditelja kompletne svadbe, bit će zanimljivo

SPREMA SE HAOS

FOTO: PINK TELEVIZIJA

Danas će se u Zadruzi 6 održati svadba kao i svih prethodnih sezona.

Ovoga puta u glavnoj ulozi su Maja Marinković i Bilal Brajlović koji su samo do prije nekoliko dana zgrozili javnost svojim sukobom u ranim jutarnjim satima.

Tu je bilo svega i svačega, čak je i Maja Marinković zaradila kaznu mjesečnog honorara.

Ali na kraju i jedno i drugo su odlučili da smire situaciju na nagovor Lepog Miće i da na kraju ispoštuju produkciju televizije Pink koja je i ovoga puta sve obezbjedila.

FOTO: RED TELEVIZIJA

Niko ni ne sluti što bi se sve moglo dešavati danas tokom protokola svadbe, a prema posljednjim informacijama kompletnu svadbu, i njen program trebala bi voditi Dalila Dragojević.

Učesnica Zadruge 3 i Zadruge 5 trebala bi danas negdje oko 14 sati ući u Zadrugu te uz pravi program voditi kompletnu svadbu do njenog završetka.

Naravno, tu sve zanima i reakcija ostalih zadrugara, prije svega tu mislimo na Maju Marinković čiji je bivši dečko Filip Car također bivši dečko Dalile Dragojević sa kojim je bila u emotivnoj vezi prethodne sezone.

Nema sumnje da nas očekuje pravi krš i lom, jer samo to možemo dobiti kada su u glavnim ulogama Dalila Dragojević, Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link