Kako će on reagirati? Fanovi poručuju, znamo sve, znamo da je Aleks varala Dejana

VARALA DEJANA

FOTO: PINK TELEVIZIJA

Aleksandra Nikolić vratila se u Zadrugu prije nekoliko dana nakon što je imala tešku operaciju grudi nakon što je ugradila silikone. Naime, došlo je do manjih komplikacija i ona je morala izaći na operaciju.

No, prije nego što je napustila Zadrugu Aleksandra Nikolić imala je aferu čokoladica.

U glavnoj ulozi bili su Bilal Brajlović, Milica Veselinović i Aleksandra Nikolić. Naime Aleks je preko Milice poslala čokoladicu Bilalu, koji je najstrašnije vrijeđao Dejana Dragojevića na početku sezone.

Dejan Dragojević momak Aleksandre Nikolić nije ništa zamjerio svojoj djevojci jer prema njegovim navodima ona nije ništa loše napravila.

No, fanovi Dejana itekako su zamjerili Aleks neke njene postupke u Zadruzi što se može vidjeti i u komentarima po društvenim mrežama gdje je sve više hejta upućeno djevojci koja je poznata po aferi Bujanovac.

FOTO: ZADRUGA

Još uvijek nije poznato jesu li Dejan i Aleksandra Nikolić imali blizak susret nakon što je ona izašla iz Zadruge, ali po njenom ponašanju pri povratku zasigurno jesu.

Tako se večeras u jednoj facebook grupi pojavila jedna zanimljiva informacija, odnosno u jednoj grupi je objavljena fotografija na kojoj su Aleks i Filip Car, njen bivši dečko, i bivši dečko Dalile Dragojević. Ko je Dalila Dragojević?

Dalila Dragojević je bivša od Dejana Dragojevića, sadašnjeg momka Aleksandre Nikolić. Fanovi su uputili masu komentara kako to da Dejan dopušta da se Aleks viđa sa Carem, ali kako saznajemo to je bilo dok se Dejan nalazio u Crnoj Gori zajedno sa bratom Davidom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link