KAKO ĆE REAGIRATI DEJAN? Dalila Dragojević u intimnoj vezi sa ovim bivšim zadrugarom?

ČEKA SE POTVRDA

FOTO: PINK.RS

Dalila Dragojević osvojila je u prošlogodišnjoj sezoni Zadruge 5 2. mjesto odmah iz Dejana Dragojevića.

Njih dvoje su postali poznati što bi se reklo preko noći, nakon što je Dalila Dragojević odlučila ostaviti Dejana i smuvati se sa Filipom Carom iz Hrvatske. Oni su odmah stupili u emotivnu vezu, i nisu marili za onim što će se dešavati sa Dejanom.

Naravno, Dejanu Dragojeviću nije lagano sjeo razvod od svoje sada već bivše žene Dalile Dragojević sa kojom je proveo nešto više od 5 godina života.

Da stvar bude još interesantnija, oni se još uvijek nisu zvanično razveli, jer Dalila i dalje nosi prezime Dragojević i kako kaže neće ga još dugo promjeniti. Iako je Dejan trenutno u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, on još uvijek prema papirima ima ženu Dalilu Dragojević.

FOTO: PINK TELEVIZIJA

No, danas se putem družtvenih mreža pojavila informacija da je Dalila Dragojević u vezi sa Dinom Dizdarevićem, koji je sadašnji prijatelj, drug upravo Dejana Dragojevića.

Iako su Dalila i Dino imali mnoge rasprave tijekom Zadruge, sada je prema riječima pojedinih profila i ljudi na društvenoj mreži Facebook tu nastala ljubav iz koje je izašla jedna ozbiljna emotivna veza.

Kako će Dejan reagirati nakon što sazna da je njegov sadašnji prijatelj u vezi sa njegovom još uvijek zvaničnom ženom ostaje nam da vidimo ..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link