Kao slobodan igrač: Šime Vrsljako pred povratkom u Hrvatsku nogometnu ligu

SLOBODAN IGRAČ

FOTO: OLYMPIAKOS

Hrvatska reprezentacije trenutno nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru i sav fokus sa domaćeg nogometa prebačen je na Vatrene.

No, i pored toga klubovi iz HNL-a vrijedno rade na potencijalnim pojačanjima za nastavak sezone koji je na rasporedu tamo negdje u veljači naredne godine.

Ono što je sve iznenadilo jest vijest od prije nekoliko dana kada je objavljeno da Šime Vrsaljko više nije igrač grčkog Olympiakosa s kojim je potpisao sporazumni raskid ugovora samo nakon 6 mjeseci ugovora.

Vrsaljko je ove godine, na ljeto, stigao iz Atletico Madrida kao slobodan igrač zbog minutaže koju je tražio poslije teških povreda koje su ga definitivno spriječile da napravi velike stvari u svojoj karijeri.

Tako se nakon objave informacije da je Šime slobodan odmah pokrenula priča o povratku SREBRENOG VATRENOG u domaći nogomet, i tu definitivno ima istine.

Prema posljednjim informacijama dva kluba iz HNL-a vrijedno rade na pregovorima sa ljudima koji se bave karijerom Vrsaljka, a to su Hajduk i Osijek.

Ranije se spominjao i Dinamo, ali Modri više nisu zainteresovani jer su sasvim dobro popunjeni na desnome beku i njima je više prioritet dovesti pravog lijevog beka. Dok sa druge strane, i Hajduk i Osijek trebaju pojačanja ukoliko žele konkurirati kako u prvenstvu tako i u Kupu Hrvatske.

Hajduk na toj strani ima Dinu Mikanovića i mađara Lovrencsicsa koji bi prema nekim vijestima mogao napustiti Poljud ove zime, baš poput Karla Bartoleca koji je pao u potpuno drugi plan kada je u pitanju ekipa Osijeka.

Tamo je trenutno desni bek Šime Gržan, koji je tu poziciju prigrabio nakon dolaska Rene Pomsa na klupu Osijeka.

Šime Vrsljako je pored Olympiakosa nastupao još i za Dinamo Zagreb, Lokomotivu Zagreb, Genou, Sassuolo, Inter Milan, te Atletico Madrid.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link