KAZNA MILION! Zvezdan Slavnić uradio ono što najmanje smije i zbog toga je produkcija reagovala

REAKCIJA VELIKOG ŠEFA

FOTO: TELEVIZIJA PINK

U tijeku je Zadruga 6, jedna od najgledanijih sezona ovog projekta.

Za sve najzaslužniji su defitivino Ana, Zvezdan i Anđela Đuričić.

Naime, trojac koji je obilježio i možda kompletnu Zadruge, od početka.

Iako ih mnogi smatraju kao folirantima, oni su defitivino donijelo to da se Zadruga gleda 24 sata. Zaista pravi potez televizije Pink na čelu sa Željkom Mitrovićem.

Podsjećamo, Zvezdan je ušao u bijelu kuću kao zauzet muškarac, odnosno kao vanbračni partner Ane.

No, ubrzo se to sve promjenilo nakon što je u Zadrugu ušla Anđela Đuričić, učesnica koja je prošle sezone osvojila visoko 3. mjesto, odmah iza glavnih aktera Dejana i Dalile Dragojević.

Ipak, u ovoj sezoni se pokazalo da je Anđela u 90% stvari prošle sezone glumila finoću, i da je ove sezone pokazala sve ono što ona zapravo jeste.

Ona se iz dana u dan sve više ponižava, a fanovi Zadruge ogorčeni su zbog toga što ona nema ni sekunde poštovanja prema Ani, bivšoj Zvezdanovoj supruzi koja je također trenutno unutra.

Ono što je još zanimljivo jest da Zvezdan konstanto pokušava ucjenjivati produkciju, i da konstantno traži razgovore sa ljudima iz produkcije.

Tako je i sinoć došlo do razgovora između Zvezdana i produkcije, prilikom čega je Slavnić saznao neke vrlo bitne informacije što je kasnije pričao po bijeloj kući.

Naravno, iznošenje vijesti iz spoljnog svijeta je strogo zabranjeno kada je u pitanju Zadruga.

Zbog toga je produkcija televizije Pink odlučila kazniti Zvezdana za milion dinara, što će biti veliki udarac za Slavnića kada izađe iz Zadruge, i vidi stanje svog bankovnog računa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link