KRAJ VEZE! Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević raskinuli, ona ne želi u Zadrugu

OSTAVIO JE DEJAN

FOTO: ALO.RS

Aleksandra Nikolić prije tjedan dana napustila je Zadrugu zbog hitne intervencije odnosno operacije grudi zbog greške jednogo od lekara prilikom ugradnje.

Prije izlaska iz Zadruge ona je imala brutalne okršaje sa Mikijem Đuričićem i Miljanom Vračevićem koji su nju i njenog dečka Dejana Dragojević žestoko pljuvali i ponižavali. Alex je pored toga stupila u blizak kontakt sa Bilalom Brajlovićem, te mu je u posljednjih nekoliko dana pružala maksimalnu pažnju.

Ipak, unatoč svemu njen dečko Dejan Dragojević je za razne portale izjavio kako ne krivi Aleksandru i da je ona još uvijek za njega čita, pa čak i bez obzira na popularnu aferu Bujanovac.

Danas se u medijima, pa i po društvenim mrežama proširila informacija da je Dejan Dragojević ostavio Aleksandru Nikolić zbog svega što se dešavalo i da oni više nemaju aposultno nikakvog kontakta.

Informacija nije potvrđena, ali se također piše da Aleksandra uporno odbija povratak u kuću, odnosno u Zadrugu i da je spremna snositi sve posljedice koje je očekuju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link