Kulešević potvrdio: Lacika uskoro potpisuje novi ugovor sa Osijekom, a Teklić nam je zanimljiv

GLAS SLAVONIJE

FOTO: NOVI LIST

Završnica jesenskog dijela sezone u kojoj ih očekuju tri uzastopna gostovanja u glavnom je fokusu nogometaša Osijeka. Split pa Kup u Varaždinu i onda Šibenik za kraj. Zahtjevno, ali i izazovno za bijelo-plave u svakom slučaju.

Ništa manje zanimljivo nije ni iza kulisa tih rezultatskih očekivanja. U pozadini sportski direktor Ivica Kulešević također obavlja vrlo zahtjevne zadaće.

Priprema zimski prijelazni rok u kojemu će Osijek biti vrlo aktivan na planu izlaznih transfera, a možda je još i važniji posao pregovori s jednim od najboljih igrača, Lászlóm Kleinheislerom, oko novog ugovora.

Posljednjih dana sve su glasnije priče kako se Hajduk živo počeo zanimati za mađarskog reprezentativca jer ga na ljeto može dobiti bez odštete:

Ne mogu komentirati te glasine i špekulacije oko Lászla Kleinheislera i zanimanja Hajduka. Mi smo s njim već određeno vrijeme u razgovorima koji se razvijaju dobro. Postoji obostrana želja za nastavkom suradnje, pa očekujem kako će ona već možda do kraja ovog tjedna biti i službeno potvrđena u vidu potpisivanja novog ugovora. Razgovori su pri samom kraju i ostala je još samo finalizacija. Iskreno, jako bi me iznenadilo ako bi se ta priča završila na neki drugi način – kaže Ivica Kulešević, sportski direktor NK-a Osijek.

KOMPLETAN INTERVJU: GLAS-SLAVONIJE.HR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link