Manji gaf trenera Hajduka: Prozvao sudce za vrijeme Jugoslavije, a tada je još uvijek bio pravi mali klinac

NAKON UTAKMICE

FOTO: TELESPORT.HR

Hajduk je osvojio samo bod na zatvaranju prvog dijela sezona, jer su u sklopu 17. kola SuperSport HNL-a odigrali su 2:2 protiv Slaven Belupa u Koprivnci.

Trener Mislav Karoglan nije bio zadovoljan suđenjem. Nažalost, opet će se vući repovi nakon ovog dvoboja.

“Bila je ovo jedna jako čudna utakmica. Imali smo kontrolu u prvom poluvremenu, a onda se dogodio taj prekid utakmice. Nažalost, bilo je previše nervoza na terenu. Sudac se izgubio u tendecioznom suđenju, a ovo malo podsjeća na suđenje u Jugoslaviji”, rekao je trener Hajduka.

Potommje još dodao: “Imali smo plan da još jače pritisnemo protivnika u nastavku utakmicu, ali igrači su se izgubili u tom kaosu. Imali smo šansu da pobijedimo preko Marka Livaje, ali nismo uspjeli s deset igrača na terenu”.

S ovim kiksom splitskog sastava otvara se mogućnost nogometašima Dinama da na dugu pauzu odu sa šest bodova prednosti pred najvećim rivalom: “Dugo je prvenstvo, Hajduk se još uvijek drži na dva kolosijeka. Imat će i Dinamo svojih uspona i padova, a mi smo u ova dva mjeseca napravili pomak. Ako se želimo boriti za titulu, moramo imati manje kardinalnih pogrešaka”, zaključio je.

Valja dodati kako Karoglan ima svježa sjećanja na Jugoslaviju, nogomet i suđenje, a rođen je 1982. godine i ima 40 godina, pa je u Jugi živio niti punih 10. godina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link