MARKETING


Dobrodošli na sekciju MARKETING, a evo što vam nudimo i kako se možete oglašavati na portalu ARENA-MAXX. Prije svega, želimo predstaviti kratku statistiku našeg portala. ARENA-MAXX je jedan od najposjećenijih portala u Bosni i Hercegovini, ali i u regiji.

Prema zvaničnim/službenim podatcima ARENA-MAXX bilježi mjesečno 900.000 posjeta i 1.400.000 pageviewsa (učitavanja). Uzimajući u obzir ranije navedene podatke portal ARENA-MAXX je treći najposjećeniji sportski portal u Bosni i Hercegovini.

Sve gore navedeno čitatelji su prepoznali, i njihovu lojalnost dokazuje činjenica da portalu pristupa manje od 25% korisnika preko Facebooka, dok ostalih 75% direktno otvaraju našu web stranicu. Prosječno zadržavanje jedinstvenog korisnika na portalu iznosi u prosjeku 4 minute i 26 sekundi.

Najviše posjetitelja pripada najatraktivnijoj oglašavačkoj skupini 25-34 godine (27%), 35-44 godine (20%). Spolna struktura je poprilično izjednačena, 60% čitatelja čine muškarci, a 40% žene.

Portal sadrži 7 kategorija, i mogućnost da svoje korisnike prati kroz rubrike, te na taj način klijentima omogućuje targetirane oglasne kampanje sukladno interesima određene publike.

Popunjenost inventara banerima je 25%, što uveliko smanjuje ad blindness i poboljšava user experience. Ono što također nudimo našim potencijalnim kupcima jeste paket premium (oglas web stranica + facebook i instagram), po jednoj cijeni.

Za više informacija i eventualne narudžbe, upite i zahtjeve za ponudu molimo da nas kontaktirate: marketing@arena-maxx.com (e-Mail / Marketing). Hvala Vam unaprijed!