Iznenađenje za vikend! Marko Đedović ulazi, odlučio da raskrinka Aleksandru Nikolić!

ŽESTOK SUKOB

FOTO: NEWSLITE

U Zadrugu se sinoć uselio Filip Car koji je za samo 24 napravio pravi show kakav se od početka nije vidio u ovoj sezoni.

Zasigurno pun pogodak produkcije televizije Pink koja je odlučila pokrenut reality s obzirom da je sve bilo potpuno mrtvilo.

Ali kako nezvanično saznajemo, ovdje neće biti kraj ulascima.

Već se spremaju dva nova spektakularna ulaska ovog petka, kada bi u Zadrugu trebali ući Dalila Dragojević i Marko Đedović, koji su također i prošle sezone bili dio Zadruge.

Dalila Dragojević je odlučila ponovno ući s obzirom da je Filip Car ponovno tu, i ona gaji nadu kako bi mogla ponovno stupiti u emotivnu vezu sa učesnikom iz Hrvatske.

Sa druge strane, Đedović je poznat po tome što zna svaku priču iznijeti na pravi način, i da zna izvući mnoge stvari iz zadrugara.

FOTO: SCREENSHOT

Ovoga puta, oni ulaze zajedno i najavili su pravi spektakl za početak. Glavna meta im je Aleksandra Nikolić, sadašnja djevojka Dejana Dragojevića pobjednika Zadruge 5.

Naime, Đedoviću se ne sviđa način na koji Aleksandra glumi finoću iako svi znamo ko je i šta je i sa kojim se poslovima ranije bavila. Jednostavno, nije moguće da se za tako kratko vrijeme promjenila na bolje.

Sa druge strane, Dalila Dragojević imala je i ranije sukobe sa Aleks upravo zbog Filipa Cara koji je bio sa obe zadrugarke. Sigurno da nas očekuje pravi spektakl u petak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link