Milijunski iznos nakon otkaza: Evo koliko će Dinamo isplatiti Bišćanu za raskid ugovora

RASKID SKUPO KOŠTAO

FOTO: IMAGO

IGOR BIŠĆAN otišao je s Dinamove klupe manje od pet mjeseci nakon što je dočekan kao čovjek s kojim će Dinamo krenuti u novu eru.

Bišćan je uspio izvući Dinamo iz krize krajem prošle sezone i suvereno obraniti naslov prvaka, ali je na početku nove sezone krenuo s lošim rezultatima i morao je otići.

Smijenjen je u ponedjeljak, a istog dana ga je zamijenio Sergej Jakirović koji debitira večeras protiv Sparte u play-offu Europa lige.

Bišćan je bio najveće ime koje je Dario Šimić, kao novi čovjek za sportska pitanja, doveo u svojem mandatu u Dinamu.

Računao je s njim na duže staze, ali nakon ogromnog pritiska navijača i dva poraza u dvije najteže utakmice na startu sezone morao mu je predložiti raskid.

Bišćan je sporazumno raskinuo ugovor s Dinamom, ali taj raskid Dinamo je koštao puno više nego što se inicijalno pisalo.

Kako je potvrđeno Indexu, Bišćanu je u vidu otpremnine isplaćena godišnja plaća kao što mu je pisalo u ugovoru, a to je oko 600.000 eura.

Otpremnine su pripale i trojici članova njegova stručnog stožera Anti Tomiću, Renatu Pilipoviću i Vedranu Nagliću, a s Bišćanovom otpremninom ovaj raskid suradnje koštao je Dinamo ukupno oko milijun eura.

IZOVR: INDEX.HR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link