Mobitel u Zadruzi? Aleksandra Nikolić u toaletu dala Milici mobilni telefon, fanovi je razotkrili

NOVI SKANDAL

FOTO: EXPRESS

Aleksandra Nikolić jučer je ponovno ušla u Zadrugu nakon što je imala operaciju grudi prošli ponedjeljak. Iako je bila u centru skandala nakon što je dala čokoladicu Bilalu Brajloviću sve se na kraju smirilo.

Njena prijateljica u Zadruzi Milica Veselinović okrivila je za izdaju, no ni to nije spriječilo Aleksandru Nikolić da i dalje budu u prijateljskom tonu.

Mnogi se nisu obradovali kada su vidjeli Aleksandru na vratima kuće jučer prilikom emisije gledanje snimaka sa Ivanom Šopić.

Samo određen broj Zadrugara prišao je Aleksandri i zaželio joj brz oporvak. Ona je rekla kako ništa nije gledala, kako nije imala doticaja sa spoljnim svijetom a svi znamo da nije tako i da je Aleksandra itekako imala telefon u apartmanu, te da je ona kontaktirala sa svojim dečkom Dejanom Dragojević.

Večeras se na jednom instagram profilu jedne fan stranice Zadruge pojavio zanimljiv snimak iz WC-a u kojem su bile Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović.

Tom prilikom Aleksandra je Milici nešto šaputala i u jednom trenutku predala jedan predmet koji dosta liči na mobilni telefon. No, kada se snimak pogleda iz više kadrova jasno je da se ne radi o telefonu, nego da je riječ o manjem ogledalu kojeg koriste djevojke u kući za popravljanje šminke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link