Nagrada za veliku gledanost: Zvezdan Slavnić postaje voditelj u novoj sezoni Zadruge 7

NAGRADA ZA GLEDANOST

FOTO: ZADRUGA TV

U toku je Zadruga 6.

Prema svim informacijama koje dolaze od ljudi koji rade na Pink televiziji riječ je o najgledanijoj sezoni ikada, pa čak i od one prve sezone.

Zasigurno da su za ovo zaslužni svi zadrugari, ali ponajviše Zvezdan, Ana i Anđela Đuričić.

Ovaj trio svakodnevno ima rasprave na dnevnoj bazi kojima jednostavno privlače gledatelje.

Prije svega da Vas podsjetimo na sva dešavanja.

Zvezdan Slavnić je nakon dugogodišnje medijske pauze odlučio prihvatiti poziv čelnika Pinka i postati redovni učesnik Zadruge 6. On je u Zadrugu ušao kao momak, dečko ili bračni partner Ane.

Nakon 2 mjeseca u Zadrugu je ušla Anđela Đuričić, koja je u prošloj sezoni osvojila visoko treće mjesto.

Mnogi su smatrali da je Anđela Đuričić najpoštenija djevojka koja je ikada bila u Zadruzi, u svih pet prethodnih sezona.

No, onda se dešava potpuni preokret i Anđela postaje najnemoralnija djevojka ikada, upravo zahvaljujući Zvezdanu Slavniću sa kojim je stupila u emotivnu vezu.

FOTO: TELEVIZIJA PINK

Ovaj par također svakodnevno ima prepirke koje su užasne.

Ima tu svega, i onoga što možda nije za televiziju, ali jednostavno reality je takav format da gledatelji moraju biti spremni vidjeti sve i svašta, pa i ono najgore.

Zvezdan i Anđela su prvih nekoliko mjeseci veze pokušavali napraviti bebu, ali to im nije pošlo za rukom, te su ostali razočarani.

Pravi šok za ovaj ljubavni par usljedio je nekoliko mjeseci kasnije kada je u Zadrugu ušla Ana, bivša žena Zvezdana Slavnića.

Ona je počela iznositi sav prljav veš, a počela je udarati i po moralu Anđele Đuričić. Tako da i tu imamo svakodnevne sukobe, koji naravno, donose ogromnu gledanost televiziji Pink.

Kažu informacije da je Željko Mitrović zajedno sa televizijom do sada od sezone šest zaradio preko milijun eura kažnjavanjem zadrugara zbog bahatosti, fizičkog kontakta, bubica, uništavanja stvari i slično.

No, Željko Mitrović zna nagraditi svoje učesnike koji će dobiti i svoje honorare za kompletnu sezonu koja se odvila, i koja ima još 4 mjeseca trajanja.

Tako se danas na društvenim mrežama pojavila vrlo zanimljiva informacija a to je da će Zvezdan Slavnić kao zaslugu za gledanost dobiti glavnu ulogu i u narednoj sezoni.

Naime, Slavnić bi u narednoj sezoni trebao biti jedan od voditelja Zadruge što je njegov cilj i bio na početku Zadruge. Nije još uvijek jasno o kakvoj emisiji će biti riječ, ali moguće je da će to biti emisija pitanja gledatelja ili gledanje snimaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link