Navijači Dinama brutalno ismijavaju Hajduk: U Splitu je već zima -8, no penal – no party, Biuk od 20 milijuna

ZANIMLJIVOSTI

FOTO: CROPIX – ANTE CIZMIC

Hajduk i Dinamo jučer su na stadionu Poljud pred nešto više od 32 tisuće geldatelja odigrali novi derbi, koji je na kraju završio rezultatom 1:1. Strijelci golova bili su Marko Livaja i Bruno Petković.

Strasti se još uvijek ne smiruju, rasprava je mnogo, kako u medijima tako i na društvenim mrežama.

Dok sa jedne strane navijači Hajduka smatraju da su žestoko oštećeni nakon što glavni sudac utakmice Igor Pajač nije dosudio kazneni udarac u 22. minuti, a jeste u 68. minuti za Dinamo, sa druge strane Modri navijači ‘brutalno’ ismijavaju Splićane raznim prozivkama.

Tako je na društvenim mrežama osvanula fotografija stadiona Poljud koji je okupiran snijegom i na kojem stoji temperatura -8 (op. a. Dinamo trenutno ima 8 bodova prednosti u odnosu na Hajduk).

Pored te fotografije možemo pronaći i dosta prozivanja na osnovu suđenja, s obzirom kako se Hajduku ove sezone pomaže kroz dosuđene kaznene udarce, i sudačku nadoknadu. Još treba dodati, da su navijači Dinama na zub uzeli i mladog Stipu Biuka koji se jučer, pa skoro da nije ni vidio a najavljen je kao veliki potencijal Hajduka na kojem bi se moglo mnogo novca zaraditi u budućnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link