Navijači traže da ga Nikoličius dovede: Tonio Teklić putem Instagrama potvrdio da želi nazad u Hajduk

POVRATAK NA POLJUD

FOTO: TPORTAL.HR

Tonio Teklić definitivno je hit igrač ove sezone, kada je u pitanju SuperSport HNL. Veznjak Varaždina do sada zabio je četiri gola, a uz to ima i dvije asistencije.

Kada pogledate kompletnu statistiku može se vidjeti da je Teklić također i najbolji dribler lige, ima najviše udaraca prema suparničkom golu i dobio je najviše duela u ligi.

Teklić je u NK Varaždin stigao ovoga ljeta iz Hajduka koji ga se, nakon što je dvije godine posuđivao Varaždincima, odrekao besplatno samo uz postotak od sljedeće prodaje.

“Volio bih i ja znati zašto nisam dobio pravu šansu u Hajduku. To je više pitanje za sve trenera koji su prošli kroz klub. Uvijek sam davao sve od sebe, i uvijek ću davati bez obzira na to gdje igram.” – izjavio je nedavno Teklić za medije.

Čini se kako 23-godišnji nogometaš ne bi imao ništa protiv povratka na Poljud. Tako je, on na Instagramu nakon što je Osijeku zabio iz slobodnjaka gol sezone, počeo dijeliti objave u kojima ga navijači pozivaju da se vrati u Hajduk.

Treba dodati da je Tonio Teklić za Hajduk upisao 37 nastupa, uz 2 postignuta gola i 1 asistenciju.

Navijači Hajduka sada od sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa traže da vrati Teklića na Poljud. Hajduk će za to morati platiti odštetu, nešto kao kada je u prošlom prijelaznom roku vraćao Kalika iz Gorice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link