NE SKRIVAJU EMOCIJE! Aleksandra i Zvezdan se dopisuju, donosimo sadržaj ..

RASKID FEJK VEZE

FOTO: TELEVIZIJA PINK

Aleksandra Nikolić konačno otkriva svoje pravo lice jer je jednostavno ona ono po čemu je svi poznamo a jest afera Bujanovac gdje je radila neke stvari za koje postoje i dokazi.

Ona je u Zadrugu 6 ušla kao zauzeta, odnosno kao djevojka Dejana Dragojevića, koji je također na lažne suze osvojio srca mnogih babetina koje ne znaju šta drugo raditi u životu pa ajmo podržavati nekoga ko danas moli za donacije putem Tik Toka.

Tako će naš dragi Dejan Dragojević još jedanput izvisit ko magare s obzirom da je Aleksandra Nikolić bacila oko na zauzetog muškarca Zvezdana Slavnića.

Oni se već duže vrijeme muvaju, gledaju, pričaju, simpatišu a sve vodi ka tome da to bude nova afera ove sezone.

Postoje mnogi klipovi koji dokazuju sve to, i da je Aleksandra zaljubljena u Zvezdana. To potvrđuje i njihov jučerašnji razgovor za vrijeme žurke kada mu je Alex rekla da mu sprema jedno malo ali zlatko iznenađenje.

No, u jednoj od grupa Zadruge na Facebook pojavile su se porukice koje su njih dvoje razmjenjivali a koje je otkrila Milica Veselinović koju je Aleksandra šutnula od sebe kada je vidjela da joj ne odgovara u reality svijetu.

U porukama je Aleksandra jasno poručila Zvezdanu da ne zna što da radi jer su je emocije savladale i da to mora otkriti što prije svima jer će Dejan uskoro u posjetu i neće biti dobro ukoliko on to sazna.

Sigurno da Dejan Dragojević neće ostat imun na sve to s obzirom da ga je u prošloj sezoni Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carom. A ono što je zanimljivo jest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car također bili u emotivnoj vezi, ali eto, Dejanu, jadnom to ne smeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link