Nesportski potez igrača Slaven Belupa: Pljunuo Livaju dok je ovaj ležao na podu?

LOŠE ODLUKE

FOTO: SLOBODNA DALMACIJA

Slaven Belupo i Hajduk Split jučer su odigrali veoma zanimljivu i interesantnu utakmicu u Koprivnici koja je na kraju završila rezultatom 2:2.

Iako su gosti na poluvremenu imali vodstvo od 0:2, domaći sastav uspio je do kraja utakmice stići zaostatak od dva gola, čak su u posljednjim minutama imali priliku doći i do sva tri boda.

Ali ono o čemu se najviše priča nakon ove utakmice jest suđenje. Glavni sudac ove utakmice bio je mladi Ante Čulina koji se u ovome meču potpuno izgubio.

Nekoliko velikih pogrešaka i sa jedne i sa druge strane dovelo je do toga da gostujući navijači Torcida gađaju pomoćnog sudca do tribine stolicama. Nakon toga utakmica je prekinuta na nekih pola sata, nakon čega je veliku ulogu odigrao Marko Livaja koji je umjesto policije smirivao navijače Hajduka.

A kompletan sukob između sudaca i Torcide nastao je nakon što je igrač Slaven Belupa nekoliko puta oštro startovao, a nakon toga i prema brojnim komentarima na društvenim mrežama pljunuo Livaju dok je ovaj ležao na travi.

Da tenzija bude još veća pobrinuo se sudac Čulina koji je nakon ove situacije žuti karton pokazao Marku Livaji a ne Vinku Soldi zbog nesportskog ponašanja.

Sigurno da će glavni čovjek za suđenje Bruno Marić ponovno biti na meti brojnih kritika s obzirom da je veoma važnu i zahtjevnu utakmicu dao mladome sudcu koji očito još uvijek nije dorastao ovome stepenu takmičenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link