Nije se naigrao ove sezone: Hajduk novo pojačanje na krilnoj poziciji pronašao u Francuskoj

U DRUGOJ EKIPI

FOTO: ICONSPORT

Marin Jakoliš nakon sjajne sezone u dresu Šibenika zaslužio je definitivno transfer u jednu od Liga petice. No, sve bi bilo dobro, i kako treba da se klub nije užurbano tražio, odnosno da se razmislilo prije odabira kluba koji bi Jakolišu pružio potpunu šansu za dalji razvoj.

Zbog neuvjerljivih igara u Angersu, koji je uzgred rečeno na 15. mjestu francuske prvoligaške utrke, Jakoliš je završio u drugoj momčadi tog kluba, pa se tako, umjesto s Brazilcem Neymarom i Argentincem Messijem, nadmeće s (polu)profesionalcima u Četvrtoj francuskoj ligi. Tek je nešto bolja sudbina Marija Ćurića, koji još nije bio starter u moskovskom Torpedu, posljednjeplasiranom klubu Prve ruske lige.

Jedan od klubova koji bi već ove zime htjeli dovesti na posudbu nekadašnjeg U-21 reprezentativca Hrvatske jest Hajduk – klub iz kojeg je upravo Jakoliš otišao u Angers.

Prema posljednjim informacijama, Uprava kluba na čelu sa sportskim direktorom Mindaugas Nikoličius već radi na planu o eventualnim pojačanjima nakon Svjetskog prvenstva. Hajduk i ove sezone ima visoke ciljeve, sigurno da se od titule prvaka države još uvijek nije odustalo, ali i Kup je jedan od prioriteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link