Ništa od prodaje: Osijek glatko odbio ponudu za Leona Barišića, misle na budućnost

OSTAJE U OSIJEKU

FOTO: INDEX.HR

Nije dugo vremena prošlo kako je Adrian Leon Barišić postao standardan u posljednjoj liniji Bijelo-plavih, a u Gradski vrt već je stigla ponuda za njegov transfer.

Visina transfera, kao i ime kluba koji je poslao ponudu ostali su poslovna tajna, pogotovo jer od posla neće biti ništa. Ponuda, naime, kako saznajemo, nije bila u rangu onih koje je nemoguće odbiti pa zbog toga i nije bila uzeta u obzir.

Mladi stoper, inače U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je starter u posljednje četiri prvenstvene utakmice, a njegove partije nisu mogle proći nezamijećeno. Mladi branič je dugo čekao pravu šansu u Gradskom vrtu i dočekao je ove jeseni.

Nakon što je lani postalo očito kako je prerastao Osijek B momčad i drugoligašku konkurenciju poslan je u talijanski Frosinone, gdje je na posudbi proveo drugi dio prošle sezone.

Odigrao je 12 utakmica za talijanskog drugoligaša, nerijetko i na poziciji desnog beka, a klub je imao opciju otkupa njegovog ugovora za 2,5 milijuna eura, koja bi postala obavezna da se klub plasirao u Serie A.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link