Novi potres u reprezentaciji Belgije: Kevin De Bruyne izbačen pred utakmicu!

NOVI SKANDAL

FOTO: FOOTBALL365

Hravatska reprezentacija sutra igra posljednju utakmicu skupine protiv Belgije. Izabranicima Zlatka Dalića dovoljan je i bod za prolaz, dok bi pobjeda garantovala 1. mjesto u grupi.

Sigurno da Vatreni u dobrom raspoloženju dočekuju ovu utakmicu, što nije slučaj kod Belgije, koja ima dosta poremećene odnose u momčadi.

Naime, nakon prve utakmice protiv Kanade, a i onda nakon poraza od Maroka igrači su prilikom izjava pljuvali jedni druge što je debelo naštetilo kompletnu atmosferu u timu.

Među prvim igračima koji su iskazali svoje razočaranje jest Kevin De Bruyne, najbolji igrač reprezentacije Belgije. On je rekao za svoje kolege da su prestari, i da nemaju nikakve šanse na ovom Svjetskom prvenstvu.

Tu se priča nije završila, a jedan francuski novinar otišao je i korak dalje tako što je objavio hit priču iz svlačionice gdje je došlo do fizičkog sukoba između igrača. Ponovno je u glavnoj ulozi bio De Bruyne.

Iako je Eden Hazard jučer na press konferenciji rekao da je u ekipi sve dobro, i da spremno dočekuju Hrvatsku, danas stižu nove informacije iz tabora Belgije. Na posljednjem treningu, ponovno je došlo do sukoba između igrača nakon jednog grubog starta, a De Bruyne je na zahtjev glavnog trenera Roberta Martineza udaljen sa treninga.

Mediji su se raspisali o tome da je De Bruyne odigrao svoje za reprezentaciju, i da se on sutra neće naći u kadru za utakmicu sa Hrvatskom. Sigurno dobra vijest za Vatrene, koji bi sigurno na najbolji mogući način, odnosno pobjedom, voljeli okončati prvi dio prvenstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link