Odbija produžiti ugovor sa Osijekom: László Kleinheisler blizu prelaska u Hajduk?

VELIKO POJAČANJE

FOTO: NK OSIJEK

Trenutno je najveći fokus na Hrvatskoj reprezentaciji koja igra u Katru Svjetsko prvenstvo. Izabranici Zlatka Dalića jučer su slavili protiv Kanade rezultatom 4:1, i tako preuzeli 1. mjesto na tabeli pred posljednju utakmicu sa Belgijom.

Domaće prvenstvo je na pauzi, ali klubovi već sada rade na dovođenju potencijalnih pojačanja za nastavak sezone.

Tu prije svega mislimo na ljude iz Hajduka, koji žele nastaviti borbu sa Dinamom u prvenstvu, a tu je također i Kup Hrvatske u kojem trofej brani upravo Hajduk.

Igrač o kojem se trenutno najviše piše kao moguće pojačanje Hajduka jest – Laszlo Kleinheisler koji još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Osijekom. Prema posljednjim informacijama kontakti između igrača i Hajduka su uspostavljeni, a sam igrač ima želju zaigrati na Poljudu.

28-godišnji vezni igrač i ove sezone jedan je od najboljih u redovima Osijeka, i zasigurno bi bio veliko pojačanje za Hajduk, koji je u prvom dijelu sezone imao velike probleme u veznome redu.

Nije isključeno da Laszlo već ove zime preseli u Split, ukoliko bi došlo do dogovora između Hajduka i Osijeka, ali prije svega do dogovora između Osijeka i igrača. Pored toga, Kleinheisler važeći ugovor sa Osijekom ima do ljeta 2023. godine, i već sada je slobodan pregovarati sa novim klubom.

Pored Hajduka, postoji još nekoliko inozemnih klubova koji bi htjeli dovesti reprezentativca Mađarske u svoje redove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link