Odlične vijesti za Antu Čačića: Jedan od najboljih igrača Dinama spreman za duel sa Hajdukom

PUTUJE SA EKIPOM

FOTO: DINAMO ZAGREB

Dinamo čeka gust i jak raspored. Nakon dvoboja sa Salzburgom čeka ga derbi HNL-a s Hajdukom, a nakon toga i europski sraz s Milanom na Maksimiru.

Uz sve, jučer je u javnosti odjeknula vijest da je Robert Ljubičić odlučio zaigrati za hrvatsku reprezentaciju, a ne austrijsku. Nogometaši Dinama danas još odrađuju trening u pola 12 u Maksimiru, a onda u popodnevnim satima kreću put Splita.

“Što reći uoči najave najvećeg hrvatskog derbija osim da se veselim tome osobno baš kao i moji igrači jer nas čeka predivan ambijent na Poljudu. Malo nam je pokvarilo raspoloženje viroza jučer Ljubičića i Štefulj, a danas Nevistić, Emreli, Bulat. Mislim da je Dinamo proteklih mjeseci pokazao da može protiv svakog doći do troboda. Imperativ je da budenmo na svome maksimumu, a držim da možemo biti”, naglasio je Ante Čačić na početku.I poslao jasnu poruku:

“Puni smo želje da listopad zaključimo na najbolji mogući način. Poslije Hajduka nas čekaju Milan, Osijek i Chelsea, za taj niz nam nema bolje generalke od Poljuda.”

Ipak glavni trener Modrog sastava pred sami put za Split dobio je odlične vijesti, a to je da Robert Ljubičić – ponajbolji igrač Dinama ove sezone definitivno putuje za ekipom i da je njegov nastup siguran 99%.

Podsjećamo, Ljubičić je ovoga ljeta stigao na Maksimir kao eventualna zamjena za kapitena Arijana Ademija, no Čačić se odlučio za manji eksperiment te mladog nogometaša postavio za lijevog beka u nekim važnim utakmicama ove sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link